A teremtö ember | Önmegvalósítás.hu

A teremtö ember

Kíváncsi vagyok arra hogy láttok-e Ti is logikát abban miszerint azért nem pusztította el a negatív erök az embert, söt kell neki mert csak az ember által tudnak teremteni...?
Azaz a negatív oldal csak az ember által tudja a fizikai világot a saját tetszésére formálni, mégpedig úgy hogy negatív érzelmekkel elsösorban félelemmel manipulálja és a negatív érzelmek ha kellö energiát adunk nekik akkor a fizikai világban is megmutatkozik,materializálódik.
Az ember azért különleges mert szellemi lény de a fizikai szférában is létezö.
Az anyagi formának köszönhetöen képesek vagyunk az anyagi világba beavatkozni amit minden más szellemi lény ha akar (mármint itt a fizikai síkon ténykedni) csak a fizikai testel is rendelkezö szellemi társain keresztül képes megtenni.
Az ember folyamatosan teremt.Ha nem tudunk róla akkor is müködik,és nem tudjuk leállítani és én a jelenlegi legjobb tudásom szerint csak arra vagyok képes hogy igyekszem a pozitív érzéseimbe belemerülni (energiát adni neki) és a negatív érzelmeket tudomásul venni ám nem félelem energiájával ,,öntözni".
Azért mondom azt hogy ,,a legjobb tudásom szerint" mert az a gyanum hogy van sokkal tutibb módszer is....a világból csakis annyit tudunk megtudni amennyit az érzékszerveinkel képesek vagyunk érzékelni,vagy megyünk azok után vakon akik többet tudnak...vagy csak hazudják magukról hogy többet tudnak.

Azt gondolom hogy a negatív erök képes lenne az embert megsemisíteni ha akarná és mégsem teszi.
Miért? Szerinted?

Beküldte: | 2012. okt. 12. péntek - 22:12

Hozzászólások

3 hozzászólás
Domoszlai Katalin képe
A világból kaphatunk tudást és információt
2012. október 14. vasárnap, 10:41 | Domoszlai Katalin

érzékszerveket meghaladó módon, az Akasha könyvtárából.

Ahhoz hogy elhidd, ez működik, létezik az Isteni Mindentudás Tárháza, az abszolút igazság, ehhez ki kell próbálni, meg kell tapasztalni. Érdemes :-)

A legtöbb ember visszautasítja az Akasha technika használatát, pedig ösztönösen használja az emberiség, mióta világ a világ. Minden új ötlet, találmány, kis megvilágosodások, onnan jönnek le, a korona csakrát, a bindut és a harmadik szemet használva csatornaként.

A keresztény vallás sajnos zsigeri szinten beültette az emberek tudatalattijába, a tudás fájáról enni bűn, átkozott leszel ha megteszed. Félelmet generálva tudta tudatlanságban tartani az embereket - egy ideig.

A másik nagyon komoly probléma, hogy az egó félve menekül a lehetőségétől, hogy a saját tévedéseit, önbecsapásait elfogadja, megismerje, feldolgozza. Kézenfekvő inkább azt mondani, ezek is csak hazudják, hogy többet tudnak. Az egó képes a nyilvánvaló tényeket kidobálni, saját magát folyamatosan tévedésben tartani, hiszen ettől tud egyáltalán létezni. Egészen addig, amíg szembe nem találkozik olyan tapasztalatokkal, amik szétfeszítik a határait.

Az embert nem tudják a démonok és egyéb asztrál lények elpusztítani, mert a náluk nagyobb erő, vagyis Isten célja az, hogy minden lélek visszataláljon hozzá. A negatív erők ugyanezt a folyamatot segítik elő, hiszen megmutatják, ne erre, hanem arra.

Minden negatívban ott a pozitív és viszont. Az emberiség addig fog mint faj fennmaradni, amíg életképes, amíg az itt megszerzett tapasztalatok az egyéni lélek fejlődését szolgálják.

" Egyetlen faj sem marad fent örökké, miért pont az ember lenne az? " Adyashanti

Aditi képe
A szeretet tanulása univerzális törvény
2012. október 14. vasárnap, 14:54 | Aditi

Csak azt lehet használni, aki még arra termett, vagyis nem tudatos. ha ez az információ fontos, és találkozni akarsz vele, tudatosodni rá, akkor fogsz. Lehet, hogy így van, én még nem foglalkozom vele. Azt vallom, azzal foglalkozom, ami előttem van, ami érint. Mást, hatékonyan úgysem tehetek.

Szerintem is a rossz is értünk van, és ha annyira tudatlanok vagyunk, hogy más negatív élők használnak, akkor majd egyszer eljutunk a határainkig és megelégeljük, vagy közben folyamatosan jóra (tanulásra) fordítjuk, küzdünk vele, még ha nem is tudatosan. A szív megnyitása biztos segít, abban ugyanis egyesül a jó és a rossz.

Nem félek a rossztól, a negatív szellemtől, mert úgyis tudom, hogy nem azt akarom. Minden eszközömmel úgyis azon vagyok, hogy semlegesítsem, vagyis a harmónia felé toljam önmagam. nem is feltétlenül a pozitívba, mert az is csak egy illúzió. Az elfogadásba inkább.

Az elfogadás kihúzza a rossz méregfogát. Már nem tud tovább hatni, működni, elakad, mert a szeretetben feloldódik mindkét pólus.

Szerintem a dolgok alapvetően egyszerűek csak kíváncsiak vagyunk és szeretjük megmitologizálni.

Szerintem bármilyen hatalmas lény ereje semmivé lesz a szeretetben, az elfogadásban, a türelemben, az alázatban.

és ha nem sikerül, és elpusztít, mert még nem tudom annyira kezelni a testem és szétrobbant az ereje: úgy kell neki.

Én megtettem, amit tudtam.

Egyébként szerintem is valószínű amit mondasz. Valószínűleg sokan használják az emberiséget. De nekik is csak egy dolgot kell megtanulniuk, bármilyen hatalmas lények: a szeretetet mindenható hatalmát. Ők is visszakapják, amit adnak, az ellen meg ami ellen nem tehetünk, úgysem tehetünk.

tehát: tanítsuk őket azzal, hogy mi, alantas kis sárból gyúrt lények pedig hajlandóak vagyunk tanulni a szeretetet. Mindenáron. talán segít észhez térniük (már ha van ilyen nekik), ha meg nem, akkor sem tehetünk úgysem többet. A hatalom nem megoldás. Ezt legalább megmutathatjuk nekik. :)

Namaszte

Magatehetetlen áldozat, vagy felismert teremtő?
2012. november 16. péntek, 22:46 | Látogató (útkereső)

Úgy fested le az embert mint áldozatot, nem mint teremtőt... na, de most melyik?...
Rajtunk kívülállóként írod a negatív erőket,
pedig az egész része, ugyanazon erő másik oldala.
Kivetíted, felnagyítod, mert lehasadsz róla amitől aztán lehet félni...(Így teremtette a keresztény ember istent)... Ha az egyiket nem tudod vállalni a másikat sem...

Ha azt mondod teremtő ember miért nem ismered f/el ösztönös teremtési folyamataidat, ha a
tudatosan gyógyítót képes vagy?..., vagy abban sem bízol? ...

Az ember nem kiszolgáltatott,amit belül megold az ellen kívül automatikus a védelem...
A kérdés az mi a baj a pusztítással? ... Azt is meg kell tapasztalni, kiismerni, valóban rossz-e? Nem lehet kikerülni...

Biztonság pedig valóban nincs, csak bizonytalanság vállalása. Csak az a tuti... A többit meg rá lehet bízni az égiekre, de az már bátorság kérdése...

A kérdésre a válasz szerintem, mert az embernek van szabad akarata és semmilyen erő nem tudja azt elpusztítani, aki nem akarja. Mindenki hite szerint tapasztal, aki azt hiszi ki van ennek téve, ki is lesz.... Vonzás törvénye... Saját valóság.... Teremtő ember.....