Hogyan találj társat | Önmegvalósítás.hu

Hogyan találj társat

0000098399.jpg

1. Az első és legfontosabb, hogy őszintén belásd társat szeretnél, unod az egyedüllétet. Még ha a bölcsek azt mondják is, hogy magányod önmagadban kell oldanod, mert a másik ember nem adhatja meg a boldogságod, a magány a lelkedben van és ha ott van, a társad mellett is magányos maradsz.

Mert van az úgy, hogy egymagadban is boldog vagy, nem hiányzik az életedből senki, de van mikor rád tör, jó lenne egy TÁRS, a nagybetűs. Milyen jó dolog mikor megosztod valakivel örömöd és persze ő is megosztja veled, vagy csak úgy hozzábújsz, szeretheted és ő is viszontszeret, vele őszinte lehetsz és ketten eggyek lehettek.

Persze ez nem mindig sikerül, van, hogy bánatot okozol és neked is bánatot okoznak, de erre ne törekedj.
Vágysz arra, hogy boldogítsanak, ne kelljen egyedül boldogulnod, vagy megboldogulnod.
Félre a tréfával, ha rájöttél egyedül nem megy, keress társat!


2. A második, nagyon lényeges dolog, tudd, hogy milyen társat szeretnél, ki is az aki illik hozzád. Milyen típusra vágysz, olyan csendes, nyugodtra, vagy olyanra aki sürög, forog, pörög, kirándulósra, vagy otthonülősre, beszélgetősre, vagy akivel jól lehet hallgatni, kertészkedősre, vagy inkább városlakóra, állatbarátra, vagy aki vadászni jár, sportot kedvelőre, vagy punnyadósra.
Fogj papírt, tollat és írd össze kit is szeretnél!


3. A harmadik dolog, légy nyitott új dolgokra, vagy csak egy szerűen légy nyitott. Ez azért fontos mert, ha te még régi dolgokon keseregsz, régi szerelmekhez, kapcsolathoz ragaszkodsz a lelkedben, akkor nem talál rád az új, mert nem tudsz kinyílni a számára. Határozd el, itt az ideje, most, végre lezárod magadban és nem bezárod a múlt emlékeit.


4. A negyedik, a kisugárzás, persze van akiből ez egyszerűen árad, van akinek dolgozni kell rajta. De hidd el, hogy megéri a munkát.
Figyelj a külsődre is, ezzel nem azt mondom, hogy öltözz divatosan, mert nem a legfontosabb a külső, de fontos, csak azt mondom, légy ápolt, mert míg a külsőddel nem hívod fel a figyelmet, addig nem ismerhetik meg a belső szépségeidet sem. Persze vannak olyan ismerkedési lehetőségek mikor becsöppensz egy társaságba és az egyéniséged vonzása indít el feléd valakit. Ez a legegyszerűbb és legkellemesebb fajtája a társtalálásnak.


5. Ezzel elértünk az ötödik és nagyon fontos ponthoz, ne ülj otthon, mozdulj ki!
Mert ha munkahelyeden csak azonos neműekkel dolgozol, lehetőséged sincs az ismerkedésre.
Menj emberek közé, hogy lehetőség adódjon, hogy rád találjon a szerelem. Ha nyitott vagy és a szíved mélyén tényleg vágysz egy társra, akkor a legváratlanabb helyen is rád talál.
Ha rád talált, legyen merszed randizni, lehet, hogy csak a második találkozónál jössz rá Ő az akire régóta vártál, de ha nem akkor is lehet belőle egy barátság. A randin leginkább önmagad légy, ha a természetes lényed nem tetszik a másiknak , akkor inkább most derüljön ki, mint sok fáradságos színjáték után.
Ha úgy érzed egyedül nem megy a társtalálás, vagy csak egyszerűen elakadtál valamelyik pontnál, gyere el a Gyöngy Társkereső Irodába, vagy regisztrálj, http://www.gyongytars.hu

Beküldte: | 2008. nov. 09. vasárnap - 11:10

Hozzászólások

3 hozzászólás
Inyó képe
Én is, én is!!!!
2008. november 09. vasárnap, 15:00 | Inyó

Gabikám!?

Ezt annyira jól leírtad, hogy kedvem támadt kipróbálni ezt a technikát!:-) Csak a Szerelmem meg ne tudja...!:-)

Gratulálok, nagyon TUTI írás!

Puszi

RedÁgifox képe
Bárhol RÁ találhatsz!
2008. november 11. kedd, 16:38 | RedÁgifox

Szia Gabi! Nagyon tetszett amit írtál. Én az Expressz hirdetési oldalán keresztül találtam rá már több mint 23 éve. Lehet hogy olvastad, itt az oldalon. (akkor voltam én is 1-2) társkeresőben is). Az irodádhoz nagyon SOK SIKERT kívánok és SOK házasságot az ott keresőknek.

SZABÓ GABRIELLA képe
Kedves vagy
2008. november 11. kedd, 20:59 | SZABÓ GABRIELLA   Előzmény

Igen, olvastam.
Kedves vagy, köszönöm :).