Megérzés.... | Önmegvalósítás.hu

Megérzés....

Szerda éjszaka kezdődött. Valamiért nagyon nem jött álom a szememre. Este volt bennem az az érzés, hogy megoldottam valamit az életemben.

Aznap megértettem valamit a munkámban, úgy éreztem megoldottam egy feladatomat. Úgy éreztem túl vagyok valamin, innentől kezdve sokkal könnyebb lesz nekem. Valahogy azt éreztem, hogy belül bennem történt valami átfordulás, ami pedig bent megtörténik, az azt jelenti, hogy megtörténik kint is.

Azt hiszem abból indult ez az érzés, hogy Sri Bhagavan képét néztem. Oldalról volt és csukott szemmel ült. Annyira éreztem azt az érzést, hogy tényleg mindent először bent kell megteremtenünk és az egyszer csak megjelenik a külvilágban is. Éreztem ennek az igazságát. Aztán ahogy ezt éreztem, éreztem, hogy oldódott bennem valami a munkámmal kapcsolatban és éreztem, hogy valamit elengedtem. Azt is éreztem és inkább tudtam, hogy ahogy bent megtörtént az elengedés és minden a helyén van, tudtam, hogy ez kint is megtörténik és ez nagyon kellemes érzéssel töltött el. Azt gondoltam ez az álmatlanságom oka.

Éreztem, hogy egy izgalmi állapotban vagyok. Az egész testemet, főleg a felső testemet éreztem vibrálni. Éreztem, ahogy bizsereg mindenem. Másnap egy kedves barátnőmnek a születésnapja volt, ki is írtam egy kis papírra, hogy mindenképp hívjam fel. Éjszaka mivel nem tudtam aludni, Halász Judit „Boldog születésnapot” című számát kezdtem énekelni. Gyakoroltam...Gondoltam felhívom a barátnőmet és ezt fogom neki énekelni.

Aztán eszembe jutott a tesóm. Előfordul, hogy néha éjszakánként nehezebben alszok és kavarognak bennem az érzések és gondolatok. Ilyenkor előfordul, hogy egy kedves ismerősöm kap tőlem egy ébresztő sms-t. Néha a tesómnak írok. Most is a tesóm volt a szerencsés kiválasztott. Azt írtam neki, hogy valami van a levegőben, érzem, vibrál az egész testem. Jó érzés, csak jó lenne aludni egy kicsit. Aztán egyszer csak a tesóm párjától érkezett sms. Meglepődtem, hogy talán a tesóm a párja telefonjáról ír nekem? Ez is elő szokott fordulni. Aztán nagyon meglepődtem, talán elsőre fel sem fogtam, hogy arról ír, hogy családunk új tagja 2.42kor megszületett….Tesómnak 2.32kor írtam….2.42kor megszületett és 2.52kor kaptam meg az üzenetet…..

Talán a saját érzéseim is bennem voltak, de az üzenet után abban is biztos voltam, hogy ezt is éreztem. Az éneklés, az üzenet a tesómnak, vagyis az új családtagnak. Sírni kezdtem. Egyrészt nagyon örültem neki, másrészt furcsa érzés volt azt is megtapasztalni, hogy most talán a megérzésem működött. Mindenesetre jól kisírtam magam. Reggel talán 1-2 órát még aludni is tudtam.

Már nagyon várom azt az állapotot, amikor azt is fogom tudni, hogy éppen mit érzek. Talán most is tudtam volna, ha befelé figyelek és felteszem magamnak a kérdést, hogy mi zajlik bennem, csak épp el voltam foglalva a kinti érzéseimmel.

Beküldte: | 2012. ápr. 21. szombat - 15:07

Hozzászólások

0 hozzászólás