Gyomor | Önmegvalósítás.hu

Gyomor

gyomor.jpg

Mióta hallgattam Sanyi szeretet és elfogadás CD-jét, és meg kellett keresnem az egó központomat, és ezt a gyomromban találtam, azóta folyton görcs van a gyomromban. Hol ilyen, hol olyan. Múlt héten félelem görcs volt, míg meg nem írtam a válaszlevelem az Apehnak, amit két hete halogattam. Pár napja olyan nevetőgörcs, ami, ha lazítok felkúszik a szívembe, és hullámokban síró-nevető görcsöt okoz. Most meg a kettő keveréke. Van valami köze ahhoz, hogy jövő héten menstruálok? Azért merem megkérdezni, mert Tolle A most hatalmában foglalkozik a női ciklussal is. Annyira nem hülyeség a gondolat... szerintem...


Beküldte: | 2009. febr. 20. péntek - 13:36

Hozzászólások

6 hozzászólás
szia Verona! szerintem inkább ahhoz van köze, hogy elindultál eg
2009. február 20. péntek, 16:18 | Bochecha

szia Verona!

szerintem inkább ahhoz van köze, hogy elindultál egy úton (önismeret), aminek következtében elkezdtek oldódni a (ki tudja mióta hurcolt) blokkjaid.

amikor elkezdtem járni a spirituális/ önismereti utamat, rengetegszer fordult elő, hogy csoportos meditációkon síró- vagy nevetőgörcsöt kaptam (a legviccesebb az volt, amikor ezek közül az egyik átváltott a másikba :) ), és eközben éreztem, hogy megkönnyebbülök, hogy valami olyantól szabadultam meg, ami régóta ott "rontotta a levegőt" bennem.

én is nőből vagyok, persze, lehet, hogy van összefüggés a menstruációval. Nekem nem tűnt fel, hogy így lenne, de az ellenkezője sem. :)

üdv, Zsani

Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Érdemes ilyenkor a megjelenő fájdalmat is úgy tekinteni...
2009. február 24. kedd, 21:06 | Huszti Sándor -...

Szerintem is inkább a gyomrodban lerakódott érzelmi stressz feloldódásának egyik mellékhatása a visszatérő fájdalom, görcs.
Érdemes ilyenkor a megjelenő fájdalmat is úgy tekinteni, mintha akarna "mondani" valamit és befogadni az üzenetét!
De ne akard mindenáron megfejteni, megérteni, hogy mi az az üzenet, mert ezek az információk mélyebbek is lehetnek, mint a gondolatok és akkor bizony felesleges átalakítani azokat!

Egy feles általában segíteni szokott...
2009. február 26. csütörtök, 10:12 | gogogirl (útkereső)

Egy feles általában segíteni szokott...

carrot képe
nem rossz...
2009. június 22. hétfő, 16:10 | carrot   Előzmény

Nem rossz időlegessen hozhat megoldást ...de mi lesz holnap ?

mi ez a CD??? hol lehet???
2009. február 26. csütörtök, 10:16 | erdeklod (útkereső)

mi ez a CD??? hol lehet???

carrot képe
Huszti sanyi közelitette meg...
2009. június 22. hétfő, 16:08 | carrot

Huszti sanyi közelitette meg...a legjobban...itt a vegetativ idegrendszer a napfonat kezd el " nyujtozkodni"
Más terápiáknál ha csak a talpmasszásról beszélünk akkor is előfordul a sirás nevetés ...én is jo jelnek tartom hiszen reagálsz!
Én ugy gondolom , hogy próbáld még légzéssel is kiegésziteni mint például váltott orrliku légzés. Talán ezek a feszkók görcs mentessebbé válnak.
Van köze a menstruációhoz...lehet ez élményed , akkor sokkal fokozottabb is..üdv : Ati
Legyél sokkal boldogabb.
Masszások és más természetgyógyászati módszerekkel karöltve egy sokkal komplexebb kezelés...annál nagyobb lehet a siker...