Láncreakció | Önmegvalósítás.hu

Láncreakció

Népességrobbanás

Bolygónkon naponta 240 ezer csecsemő születik, 98 százalékuk a fejlődő világban. A Föld lélekszáma a születésszabályozás elterjedése ellenére évi 1,3 százalékkal, vagyis 78-80 millióval gyarapszik. Európában és Ázsiában él az emberiség 73 százaléka, 12,8 százaléka Afrikában, 13,7 százaléka Amerikában, 0,5 százaléka Ausztráliában és Óceániában - olvasható a Központi Statisztikai Hivatalnak az idén tavasszal megjelent Nemzetközi Statisztikai Évkönyvében. A demográfusok ugyanakkor örömhírként értékelték, hogy a népesség növekedési üteme az elmúlt években mérséklődött. Az előrejelzések szerint a Föld lakóinak száma 150-200 év múlva a jelenlegi kétszeresén, 10-12 milliárd körül stabilizálódik
Ez a bejegyzés (2001. július 1.)
Mára naponta kb. 500 000 újszülött lát világot,tehát duplája annak mint 2001-ben.Mindegyik kis lélek különleges valamiben,és sokkal többet tud mint amikkor felnőtté válik .És mindegyikük az emberiség alkotta hatalmas összefüggés egy -egy láncszemét képezi. Aki figyeli a jeleket és megtanulta a módszert pontosan tudja nincsenek véletlenek. Amikor a szülőszobán az orvos elvágja a köldökzsinórt létre jön a szabad akart. Egy külön emberré válnak saját szabad akaratukon belül, tervekkel ,célokkal,reményekkel,saját álmokkal,kívánságokkal. Úgy képzelem ezt el hogy amikor egy ember valamit nagyon szeretne egy hatalmas láthatatlan gondolati frekvenciát bocsát ki maga körül,és ami ahhoz kell hogy megvalósítsa azt mint a mágnes magához Vonza .És ezek emberi kapcsolatokkal is járnak ,semmi sincs véletlenül Figyeld a jeleket. Mert valójában egy nagy hatalmas úgymond világ dns részét alkotjuk. Ami önálló egésznek tűnik, mint a mint én például,az igazándiból egy összeetet hálózat .Már saját magunk is egy önálló DNS-t alkotjuk az Univerzumnak. Hogy miért?Mert mindent kibocsájtott reményünk,örömmel teli várakozásunk,és minden beteljesült álmunk,és reményünk. Minden valóra vált kívánságunk elképzelhetetlen nagy erővel és hatással bír az Univerzumra. Leírok egy esetet mert beleegyezett a hölgy.
„Angyalokkal kommunikálás
Szia, Gabi!
Szeretném elmesélni a veled való találkozás utáni történetemet, és az azt követő dolgokat. Valamilyen megmagyarázhatatlan dolog miatt mindig szívesen voltam a környezetedbe. Úgy éreztem mindig, hogy te az az ember, vagy akit az emberek követnek,és ha valami probléma volt felhívhattalak és mindig akkora erőt éreztem benned,mindig azt mondtam te hihetetlen olyan vagy mind egy zászlóvivő,akit az emberek követnek. A történetem a következő: több munkatársammal együtt egy nagyobb cégnél dolgozom. Múlthéten amikor befejeztük a munkát, és szólt az egyik igazgató hogy holnap munka után mindenki menjen be a központba. Nem tudtam ezt hova tenni . Ültem a kocsiba és felhívtalak,elmeséltem hogy nincsenek jó érzéseim mert volt már létszámleépítés ,és nem tudom miért kell bemenni,be sem fejeztem a mondatot,te elkezdted mondani ,holnap behívják a munkatársaidat veled együtt jól érzed ujjba létszámleépítés lesz szinte mindenkit elküldenek , de én ne aggódjak mert nekem az állásom meg fog maradni,és ezzel a tudattal feküdjek le,és teljes nyugalomba menjek be munka után a központba , azzal a tudattal hogy velem semmi negatív nem fog ott történi . Arra gondoljak hogy amelyik ajtón akkor belépek úgy fogok kilépni hogy meg marad az állásom. Úgy tettem mindent amit mondtál elképzeltem mindazt amire kértél.. Amikor beléptünk a terembe és közölték az igazgatók hogy a csoport jó részét elbocsájtják,létszámleépítés miatt,csak ketten maradtunk alkalmazásban ,én és egy kolléganőnk. Megdöbbentem pontosan úgy történt minden, ahogy mondtad nekem alig vártam hogy felhívjalak. Hogy megmaradt az állásom.

Bejegyezte: Gabriella Bio dátum: 3:28”
Ez az emberiség láncszeme,mind kötődünk valahogy ,és az egyik vagy másik ember kibocsájtott energiákkal hatással van mindenre .De néha kell segítség mert az emberek néha nem látják a fától az erdőt. Akkor kell felkeresni egy szakembert. Hogy egy láncszem helyrehozás után minden rendbe jöjjön. Ezt tapasztalatból mondom nekem is volt egy segítségem.

http://emelkedjfel1.blogspot.hu/

Beküldte: | 2013. jún. 13. csütörtök - 12:49

Hozzászólások

0 hozzászólás