Sorsfordító nap 2011. 11. 11-én | Önmegvalósítás.hu

Sorsfordító nap 2011. 11. 11-én

Olyan érdekes az élet:) Pont most beszélünk itt a feltétel nélküli szeretetről,és mit találok ugyanakkor a postaládámban? Ez ugyan egy ezoterikus megközelítés,de engem mindig lenyűgöz ez a szinkronicitás
ami kezdettől fogva kísér ezen oldalon:) Hogy ugyanazt a dolgot, amivel épp itt foglalkozom, ugyanakkor több helyről is megkapom:) Ezek számomra egyfajta megerősítések, mert nem hiszek a véletlenekben.

Ezt kaptam:

,,SORSFORDÍTÓ NAP 2011

2011. 11. 11-én ismét nagy erők mozdulnak meg a világon mindenütt.

A felemelkedésnek egy újabb energia kapujához érünk ezen a napon, de ez nem azt jelenti, hogy vége a felemelkedésnek, hanem jelentősége abban rejlik, hogy ilyenkor a kevésbé fogékonyak is jobban érzik a változásokat.

Sokan egy-egy ilyen energia megnyilvánulás hatására kezdenek el nyitottabbá és egyben befogadóbbá válni, miközben elengedik a régi, önmagukat akadályozó mintáikat.

A 11 mint mester szám a holnapi nap folyamán igen erősen lesz jelen.

2011. 11. 11 napján délelőtt 11 óra 11 perckor, valamint este 11óra 11 perckor lesz a legerőteljesebb ennek az energiának az érezhetősége.

A 11 mesterszám hatására ebben az időszakban az egység megteremtése a világ energiáinak a hatására könnyebben fog végbe menni.

Ez azt jelenti, hogy Te magad - mint fizikai testben élő szellemi lény az isteni energia hatására könnyebben fogod tudni beengedni a szeretetet. Azt az isteni szeretetet ami a feltétel nélküli szeretettel egyenlő.

Amit megtehetsz a felemelkedés, az egység megteremtése érdekében:

Lásd "Isten szemén keresztül a világot" - vagyis a szeretet szemén át lásd a másik embert, és minden létezőt.

Vedd le a fókuszodat a nemszeretem dolgokról, engedd el a véleményezést (ne ítélkezz, mert ezzel csak erősíted a másik ember vélt, vagy valós helyzetét.), és ne csak mások felé nyilvánítsd ki feltétel nélküli szeretetedet, hanem ÖNMAGAD is fogadd el, olyannak amilyen épp most vagy.

Feltétel nélküli szereteteddel fogadd el és szeresd ÖNMAGADAT. - mert a felemelkedés akkor tud végbe menni, ha egységben és boldogságban élsz. Akkor könnyedség, jólét, és jóllét tud az élet minden pillanatában jelen lenni - életedben."

Ez esetben nekem tök mindegy,hogy most ugyanaz az üzenet,amiről itt is beszéltünk,egy más nyelvezeten jött be,e miatt nem fogom kirekeszteni a tudatomból,hanem kivettem az egész egybeesésből magát az információt,ami nem más,mint a feltétel nélküli szeretet és hogy mit is jelent az valójában.
Én mindig csak ámulok,mert azt tapasztalom ,hogy az igazán fontos dolgok mindig egy időben több helyről is áramlanak felénk,hátha egyszer csak észrevesszük mit is üzen nekünk a /jó/ sorsunk:)

Hasonló örömteli felismeréseket kívánok mindannyiunknak a mai napon! /is:)/

Éva


Beküldte: | 2011. nov. 11. péntek - 16:34

Hozzászólások

0 hozzászólás